551376_270017663133815_649789057_n-1-600x800

Kontakta oss

Telefon: 08-702 15 19
E-post: info@volanteresearch.com
Adress: Stora Nygatan 7, 111 27 Stockholm
Twitter: @VolanteResearch

Vd & senior analytiker
Tobias Nielsén, tobias@volanteresearch.com

För frågor om stadsutveckling och den kulturella och kreativa sektorn
Joakim Sternö, joakim@volanteresearch.com

För frågor rörande europeiska samarbeten och idrottsekonomi
info@volanteresearch.com

För talarförfrågningar
Ulrika Bergwall, ulrika@volante.se

För förlagssamarbeten
red@volante.se

För praktik- och jobbförfrågningar
jobs@volanteresearch.com

Arbeta med oss

Vi söker ständigt engagerade och kunniga personer som vill arbeta tillsammans med oss. Vi söker heltidsanställda konsulter, samarbetspartners, frilansare och praktikanter.

Vilka vi letar efter

Du siktar på att jobba i frontlinjen inom samhällsplanering och kulturekonomi. Du kan skriva bra, men även arbeta i Excel. Vi söker dig som har, eller är på väg mot, en examen inom det samhällsvetenskapliga fältet, troligen statsvetenskap, nationalekonomi, företagsekonomi, sociologi eller kulturgeografi men eventuellt också från ett annat område.
Du kanske även har disputerat.

Praktikanter

Vi söker efter ambitiösa och målinriktade studenter i slutet av sin utbildning inom samhällsvetenskap, ekonomi eller kulturvetenskap.

Som praktikant hos oss blir du en del av teamet och arbetar med verkliga uppdrag. Du kommer få arbeta med research, använda kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder, bidra med analys och rekommendationer.

Vi tar in praktikanter under hela året men försöker alltid anpassa praktikperioden till ett specifikt projekt för att få din upplevelse att bli så bra som möjligt. En praktikperiod bör pågå under minst sex veckor för att kunna vara till nytta för båda parter.

Samarbetspartners och frilansare

För enskilda projekt anställer vi analytiker och fältarbetare för att skräddarsy det bästa teamet för projektet. Vi söker även samarbetspartners med kompletterande specialistområden för mer långvariga samarbeten. Om du är intresserad av frilansuppdrag eller samarbeten, tveka inte att kontakta oss.

Ansökan

För att lämna in en ansökan skicka ditt CV och följebrev till jobs@volanteresearch.com. Ange i ämnesrubriken om du ansöker som praktikant, heltidskonsult eller frilansare.